Юмор - Версия для печати +- Metal Torrent Tracker Forum (https://www.metal-tracker.com/forum) +-- Форум: Разговоры на различные темы (https://www.metal-tracker.com/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Форум: Разговоры на любые темы (https://www.metal-tracker.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- Тема: Юмор (/showthread.php?tid=13) |
RE: Юмор - danted26 - 11-27-2009 весёлая картинка RE: Юмор - danted26 - 11-27-2009 иииииииии весёлая картинка номер 2 RE: Юмор - Ganelon - 11-28-2009 приходит девочка со школы и говорит: - мама, мама, а я 5рку по математике получила))) - доченька, милая, это все не имеет ни какого значения, у тебя все равно рак крови.. ну это так.. один из способов достать death металлиста - записать на его плеер с альбомом Cannibal Corpse другой альбом Cannibal Corpse и спросить слышит ли он разницу))) RE: Юмор - Grifon - 04-11-2010 Лікар питає в хлопчика: - А як тебе звати? - Богданчик. - А скільки тобі років? - Чотири, скоро буде п"ять. - Уті-путі, які ми оптимісти! Жили-були два маленьких брати. І був якось Новий Рік. Одному подарувалу цілу купу дорогих кльових подарунків, а іншому тільки маленьку цукерочку. І каже один брат іншому: - Дивись яку мені подарували залізну дорогу, скільки потягів, а ще машинку на радіо керуванні, а ще великого трансформера! А тобі тільки маленьку цукерочку! Оце ти лузер! ФУУ!! Другий брат гордо, не кваплячись розгортає цукерку, довго її смакує, потім підіймає фантік вгору і каже: - Ні, брате, це не тому що я лузер! Це тому що я не хворію на рак. На новий рік Дід Мороз хлопчику у якого немає рук і немає ніг приніс скакалку. Маленька дівчинка плаче в аптеці: - Мама послала за ліками, а я забула назву. Коротке таке... Просте... Пам'ятаю лише, що в склад входив метіл-амінофінілацетат... Йшов ведмідь по лісу, ніс мішок з пирогами, а в тому мішку сиділа Машенька… тихо-тихо сиділа… у кожному пиріжку. У дитячих таборах відпочинку дуже не лю*****, коли діти купаються у відкритих водоймах: кожного разу однієї дитини не вистачає, хоч плач! Одного разу раптом зайвий хлопчик з води вийшов – так вихователі його все літо в окремому будиночку тримали про запас. Восени пригодився. Всьому, що я знаю, я зобов'язаний моїй мамі. 1. Мама учила мене поважати чужу працю: "Якщо ви зібралися повбивати один одного, то йдіть на вулицю - я тільки що вимила підлогу!" 2. Мама учила мене вірити в Бога: "Молися, щоб ця гидота відіпралася!" 3. Мама учила мене мислити логічно: "Тому що я так сказала, от чому!" 4. Мама учила мене думати про наслідки: "Ось вивалишся зараз з вікна – не візьму тебе з собою в магазин!" 5. Мама пояснила мені причинно-наслідкові зв'язки: "Якщо ти зараз же не перестанеш ревти – я тебе відшльопаю!" 6. Мама учила мене долати неможливе: "Закрий рот і їж борщ!" Маленька дівчинка грається в пісочку.Йде перехожий,каже: -Дівчинко,яка в тебе гарна лялечка! -Це не лялечка,це викидень! Зупиняеться автобус, на зупинці стоїть маленька дівчинка з величезними сумками. Коли двері відчинились вона намагаеться зайти, пасажири допомагають... Шепочуться про те якою хазяйовитою виросте, на нступній зупинці вона виходить і залишае свої сумки... пасажири: -- Дівчинко а сумки, ми зараз допоможимо.... -- Аллах акбар!! Каже дитятко швидко тікаючи...... – А він йому – пальці під ребра! Серце висмикнув!! Кров фонтаном! Мізки по стінці! Потім голову йому відірвав... сів на неї і поскакав. Ну все, надобраніч, синку. У дитячому садку нарешті дали гарячу воду. Це не макарони, звичайно, але все-таки краще, ніж нічого. - Марійко, що ти там робиш в пісочниці? - З Петриком граю. - Пограєш, закопай назад! Іде бабця по вулиці. Раптом бачить - посеред вулиці стоїть дівчинка й косяк забиває. - Дитино, це ж тебе уб'є! - Дай боже, бабусю, дай боже.. маленький хлопчик просить у мами варення хлопчик: мама дай Варення! мама відпівдає: візьми собі! хлопчик: Мама ну в мене нема рук Мама: нема рук , нема варення! На уроці хімії вчителька змішала червону рідину із зеленою і отримала синю. Ми подумали, що вона відьма, і спалили її... Цією зимою в Челябінську при -30C пройшов конкурс малюнка на асфальті. Малювали в основному багаття й писали "Заберіть нас звідси" і "Мамо, я не відчуваю рук!" Приходить малюк додому з дитсадка весь подертий, в крові.Тато його запитує: -Шо трапилося, синку!?? -Та ми хоровод навколо ялинки водили...... -Ну і шо?? -Та шо, ялинка велика, а дітей мало!!!! - Синок, навіщо ти лопаткою розрубав черв'ячка? - А йому одному було нудно... RE: Юмор - Grifon - 04-11-2010 Хлопець з армії присилає додому гранату. - Бабуся, якщо ти смикнеш за це колечко, то я одержу 3 дні відпустки… Йде засідання в парламенті. Вирішують, як використати землю після Чорнобиля. – Зерно сіяти не можна, картоплю садити – тим більше… А давайте все засіємо тютюном, а на пачках цигарок напишемо: «Міністерство охорони здоров’я останній раз попереджує…» Ніч. Дискотека в самому розпалі. Бармен сумує, - і тут до нього підходить шикарна дівчина. Ніжно гладить за обличчя і питає: - Шеф є? - Ні. Пісkя цього нахиляється до нього і знову питає: - Коли буде? - Незнаю. Потім запихає палець йому в рот і еротично ним водить. Бармен в шоці. - Передаш босу, -каже дівчина, - у вас закінчився туалетний папір. Куме, ви знаєте, що ви ніколи не захворієте на СНІД? Чому це? А тому, що ви гандон. Давай поворожу тобі. Дай руку… У-у-у, так ти українець… Нумо дай другу… О-о-о, так ти чорнобилець… Нумо дай третю… Задача, яку гарний програміст вирішить за пару хвилин, а гарний фізик збожеволіє: Ася важить 4,2 метри. За скільки часу вона завантажиться, якщо ширина каналу - 5 кіло в секунду? Сидять критики, книгу обговорюють. - Мені книга дуже сподобалася, відчувається майстерність автора, але бентежить велика кількість імен та прізвищ. - Мені теж книга сподобалося, захоплює з перших рядків, але бентежить велика кількість цифр. До них підбігає людина і кричить: - Психи, віддайте телефонну книгу! RE: Юмор - Grifon - 04-11-2010 - Якщо ви хочете захистити себе від бактерій… Проведіть під ободком унітаза – високовольтний кабель… - Земля !!! Земля !!! - кричали моряки на кораблі. - Мясо !!! Мясо !!! - кричали папуаси на березі…. - На, покуштуй! Тiльки не випльовуй! Поклади на язик. Вiдчуваєш бульбашки? Це карбід! Цвинтар. Дощ. Усі мокнуть. А я лежу в зручному та теплому ящику — Коли мати Дункана Маклауда дізналася, що її син безсмертний? — Після третього аборту. Йдуть два кума по дорозі, коли - Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі. Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: - Послухайте, куме, що це робиться - нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти… — Добрий день, а можна дівчинку на синхронне плавання записати? — Звичайно, у нас якраз одна втопилась! Жив якось в лісі страшний людоїд. Але знайшовся благородний і сміливий хлопець, який прийшов в ліс і убив людоїда… Убив і з’їв! RE: Юмор - Grifon - 04-11-2010 Вот несколько черных анекдотов. Было лень все переводить так что кто понимает - читайте RE: Юмор - ImmoraliSSt - 04-13-2010 Grifon Писал(а):Іде бабця по вулиці. Раптом бачить - посеред вулиці стоїть дівчинка й косяк забиває. ЭТО ПЯТЬ!!!))) RE: Юмор - Grifon - 04-13-2010 Молодой священник, только закончивший обучение, приходит в церковь. Ему поп говорит: - Иди читай проповедь! Тот идёт, боится, в первый раз всё-таки... Другой поп его пожалел и говорит: - Сын мой, сходи за алтарь, остаканься, и смело иди читать, всё получится. Ну тот сходил, остаканился... С утра просыпается - башка квадратная, весь перекошенный, перегаром несёт... Подходит к попу: - Святой отец, ну,как я вчера отчитал? - Ну в общем-то ничего, но были некоторые неточности... - Вы хоть скажите какие, чтобы я не повторялся... - Ну, ладно... Во-первых, я сказал остаканиться, а не ографинеться; Во-вторых, к алтарю выходят на двух ногах, а не на четвереньках с криками: «иду уже нах»; В-третьих, рясу в трусы не заправляют; В-четвертых, кадилом махают вперед-назад, а не над головой; В-пятых, прихожанки не бляди; В-шестых, Христа распяли евреи, а не менты; В-седьмых, в священном писание кроме Божьей Матери никакой другой не упоминается; В-восьмых, нужно говорить не «***** тебе грешник», а «Господь вам все простит»; В-девятых, было 12 апостолов, а не хуева дюжина апёздолов; В-десятых, по окончанию службы надо отпускать с миром, а не посылать на *****; В-одиннадцатых, молитва заканчивается словом «Аминь», а не словами «все *****, расходимся» Взято с сайта http://metalbash.org.ru RE: Юмор - Grifon - 04-13-2010 Вот еще оттуда <dr.pepper> Cлушай <Askold> Чего? <dr.pepper> Я вот подзабыл малость, по какому признаку тяжёлые металлы от лёгких отличатся? <Askold> Ну, тяжелые, это там Айрон Мейден, Металлика <Askold> а легкие - хз... то что раньше было наверно, Дип Перпл там, Лед Зеппелин... <dr.pepper> Блять, я в химическом плане! <Askold> Хим - вообще попса голимая! |